Voordeel 4:
Comfortabel en onderhoudsvrij

Het BioClina capillaire buissysteem verwarmt de ruimten gelijkmatig door zijn grote uitwisselingsoppervlak en de gelijkmatige warmteverdeling door de parallel lopende capillaire buisjes met zeer geringe tussenafstanden. Temperatuurverschillen op de verwarmde/gekoelde oppervlakken zijn niet waarneembaar. De bij de verwarming als warmtestraling overgedragen energie wordt door mensen als bijzonder aangenaam ervaren omdat deze wijze aansluit bij de natuurlijke warmtehuishouding van het menselijke lichaam. De gevoelstemperatuur bedraagt ca. 2–3°C meer dan de daadwerkelijke kamertemperatuur. Hierdoor kan het energieverbruik verder worden verminderd.

In elke ruimte kan de temperatuur afzonderlijk worden geregeld. Daarvoor worden er gescheiden verwarmingscircuits geïnstalleerd die vervolgens elk door een temperatuurregelaar van de desbetreffende ruimte wordt aangestuurd.

De BioClina capillaire buismatten zijn absoluut onderhoudsvrij. Vanwege de geringe diameter van elke capillair en de oppervlaktespanning van het water treedt een zelfontluchtende werking op.

Naar voordeel 5: Economisch

Contact

Navos Klimaattechniek B.V.
Kleveringweg 20, 2616 LZ Delft
T: 015 – 215 37 28
Naar de contactpagina