Ronald de Vos neemt Navos over

PERSBERICHT
01 augustus 2012

Ronald de Vos neemt Navos Klimaattechniek B.V. over

Navos Klimaattechniek B.V., gevestigd in Delft, is per 1 juli 2012 overgenomen door Ronald de Vos, de man die al jaren als zaakvoerder voor Navos werkt.

Sinds de oprichting in 1988 door Ronald de Vos, staat hij al aan het roer van Navos. In 2000 zijn de activiteiten overgenomen door de toenmalige aandeelhouders van Verwol Projectafbouw. Nu, 12 jaar later, gaat met de overname van de activa en passiva een lang gekoesterde wens in vervulling en geeft dit nieuwe mogelijkheden de innovatieve, duurzame en energiebesparende producten van Navos een grotere bekendheid te geven bij projectontwikkelaars, architecten, adviseurs en installateurs.

Integraal ontwerpen met BOA
Ondanks de crisis waarin de bouw zich nu bevindt, stijgt de vraag naar echte innovatieve ontwikkelingen waarvan Navos er enkele in huis heeft die de moeite van het bestuderen waard zijn. Eén daarvan is BOA, een schoolvoorbeeld van integraal, innovatief, duur-zaam en energiebesparend ontwerpen. BOA (Beton Oppervlakte Activering) is dé bouwactivering van de toekomst. Reeds succesvol toegepast in 52 hotelkamers van het Van der Valk Hotel “de Witte Bergen” in Eemnes. Binnenkort zullen ook de patiënten van zorghotel “de Nieuwe Basis” in Doorn kunnen genieten van het hoge comfort en de behaaglijkheid van dit systeem.

Veranderingen
De bedrijfsovername brengt voor relaties weinig merkbare veranderingen met zich mee. De contactpersonen bij Navos zijn dezelfde en wij blijven het vertrouwde adres voor innovatieve klimaat technische producten en garanderen dezelfde service als de afgelopen jaren. Alleen enkele bedrijfsgegevens zijn gewijzigd, zoals: KvK-nummer, BTW-nummer en bankrekeningnummer.

Profielschets Navos Klimaattechniek B.V.
Navos is leverancier van innovatieve, duurzame, milieuvriendelijke en energiebespa-rende producten. Met onze merken BioClina, Clina, Hautec, IsoPlenum en Kiefer en daarmee een breed assortiment van o.a. oppervlakte afgiftesystemen, warmtepompen, aardcollectorsystemen en tochtvrije luchtverdeelarmaturen, richten wij ons op projectontwikkelaars, architecten, adviseurs en installatiebedrijven. Onze meest recente innovatie is BOA (Beton Oppervlakte Activering).

 

EINDE PERSBERICHT

—————————————————————————————————————–

Noot voor de redactie:

Indien u naar aanleiding van dit persbericht vragen heeft, dan kunt u zich richten tot:

Navos Klimaattechniek B.V., Kleveringweg 20, 2616 LZ DELFT,
015-2153728, navos@navos.nl

Ronald de Vos, directeur-eigenaar Navos Klimaattechniek B.V. Ronald.deVos@navos.nl

Ryanne Ruijsbroek, Commercieel Administratief Medewerkster Navos Ryanne.Ruijsbroek@navos.nl


Contact

Navos Klimaattechniek B.V.
Kleveringweg 20, 2616 LZ Delft
T: 015 – 215 37 28
Naar de contactpagina