Navos @ VSK 2018

De VSK is in Nederland de belangrijkste vakbeurs voor de totale installatiebranche. Hier vindt u de nieuwste systemen, technieken en producten op het gebied van verwarming, sanitair, klimaat en koudetechniek. In de loop der jaren heeft het vak een enorme transitie doorgemaakt. De VSK is de partij om jou scherp te houden en uiteraard is Navos weer van de partij met o.a. BioClina. Zorg dat je erbij bent, bestel vandaag nog een gratis toegangskaart en breng een bezoekje aan onze stand 07.E049!

 • Datum: dinsdag 6 t/m vrijdag 9 februari 2018
 • Tijd: dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur
  donderdag tot 20.30 uur
 • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
 • Navos-stand: Hal 7, stand E049
 • Toegang: gratis na registratie
 • Meer informatie: www.vsk.nl

Kerstgroet

In verband met de feestdagen zijn wij gesloten van maandag 25 december 2017 tot en met maandag 1 januari 2018. Tijdens de dagen dat ons kantoor gesloten is kunt u uw vragen e-mailen naar navos@navos.nl. Wij zijn u op dinsdag 2 januari 2018 weer graag van dienst en zullen dan uw e-mail beantwoorden.

Het team van Navos Klimaattechniek wenst u een gelukkig en gezond 2018!

Navos @ Building Holland 2017

Building Holland is hét driedaagse innovatie event voor bouw- en vastgoedsector. Ook in 2017 staat het in het teken van innovatie en vernieuwing. Samengevat als (Re)Building the Future: Samen bouwen aan de toekomst van Nederland op basis van de meest actuele trends en ontwikkelingen in samenwerking met baanbrekende innovatieve partijen binnen de bouw en vastgoed.

 • Datum: dinsdag 11 t/m donderdag 13 april 2017
 • Tijd: van 10.00 tot 18.00 uur (dinsdag vanaf 12.00 uur)
 • Locatie: RAI Amsterdam
 • Navos-stand: Hal 11, stand 067
 • Toegang: gratis na registratie
 • Meer informatie: www.buildingholland.nl

(Re)Building the Future is een oproep gericht op de bouw- en vastgoedsector om in te spelen op een sterk veranderende markt en dit zo duurzaam en innovatief mogelijk te doen. Beursorganisator Duurzaam Gebouwd weet dankzij haar kennis en unieke netwerk van professionals als geen ander welke vraagstukken er leven in de sector. De missie is om ketensamenwerking en kwaliteit in de bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit te helpen d.m.v. drie concrete stappen: communiceren, activeren en verbinden.

Navos @ VSK 2016

banner_VSK3_nl

Betere, slimme, energiezuinige woningen, gebouwen en industriële omgevingen. Om dit te realiseren is deskundigheid onmisbaar. Daarom is er de VSK. Dé vakbeurs voor verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek. VSK is de aanjager van duurzame innovatie. Vier dagen lang komen alle installatiedisciplines samen om de prestaties van producten en de knowhow van professionals naar een hoger plan te tillen. Op de VSK worden ontwikkelingen gedeeld, ervaringen besproken, uitdagingen gedefinieerd en successen getoond. 

 • Datum: dinsdag 2 t/m vrijdag 5 februari 2016
 • Tijd: dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur
  donderdag tot 20.30 uur
 • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
 • Navos-stand: Hal 7, stand E034
 • Toegang: gratis na registratie
 • Meer informatie: www.vsk.nl

lijn

BioClina in de media: Installatie & Bouw sept 2015

Deze maand in het vaktijdschrift ‘Installatie & Bouw’ een artikel over BioClina capillaire klimaatmatten en Alpha-LupoTherm.

‘Meer comfort, lager energieverbruik en extreem duurzaam’ De verwarmingstechniek van gebouwen moet steeds duurzamer en energiezuiniger worden uitgevoerd, zonder in te boeten aan comfort en bedrijfsveiligheid. “Hieraan kan alleen worden voldaan door een efficiënter gebruik van de energiebronnen”, vertelt Ronald de Vos van Navos Klimaattechniek. Lees verder…

lijn

7 t/m 9 oktober: Vakbeurs Energie 2014

Energie is hét jaarlijkse ijkpunt voor professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. Drie dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen voor het grootste live energieplatform van Nederland. U kunt ons ook vinden op deze beurs in de Brabanthallen in Den Bosch; ons standnummer is 01.F026. Klik hier voor gratis toegangskaarten.

 

 

 

BioClina @ luxueuze appartementen Amsterdam

‘Een tot de verbeelding sprekende woonluxe in het hart van Amsterdam Oud Zuid’

Deze week zijn wij van start gegaan met de montage van BioClina bij More appartementen te Amsterdam!

‘Een tot de verbeelding sprekende woonluxe in het hart van Amsterdam Oud Zuid’. Een bestaand kantoorpand wordt op dit moment getransformeerd tot een luxueus appartementencomplex. Het gebouw huisvest straks 11 gelijkvloerse appartementen variërend van 200 tot 400 m2. Liften komen rechtstreeks uit in het appartement, er bevinden zich ruime terrassen aan voor- en achterzijde en toekomstige bewoners hebben de beschikking over een inpandige parkeergarage. Bij woonluxe hoort natuurlijk een gezond en aangenaam binnenklimaat. Om dat te bereiken heeft men voor onze duurzame BioClina capillaire klimaatmatten gekozen.

Kijk voor een impressie naar bovenstaande film (bron: www.moreliving.nl).

Navos @ Ecobouw 2014

Ecobouw, hét platform voor duurzaam bouwen

Van 23 tot en met 25 september 2014 organiseren Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt het kennisevent Ecobouw.
Ecobouw biedt een uitgebreid programma voor kennisoverdracht over duurzaam bouwen: presentaties, seminars, debatten, demonstraties en een informatiebeurs. Een keur aan topsprekers en experts. Met als doelstelling om een zo volledig mogelijk beeld te geven van duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving, inclusief nieuwbouw, renovatie, herbestemming en gebiedsontwikkeling.

Ecobouw richt zich met name op architecten, bouwkundigen, bouwers en opdrachtgevers, zoals projectontwikkelaars. Partijen waarbij de ketensamenwerking hoog in het vaandel staat. Dat is immers de sleutel voor duurzaam bouwen.

 • Datum: dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 september 2014
 • Tijd: 10.00 tot 18.00 uur
 • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
 • Navos-stand: D.056
 • Toegang: gratis na aanmelding via deze link

Verdere informatie over het kennisevent Ecobouw 2014 vindt u hier.

 

Beursdeelname Navos in 2014

Navos is de komende maanden op diverse beurzen te vinden!

 

Blijf onze website in de gaten houden voor meer informatie wat betreft het programma en de standlocaties.

Horizontale aardcollector voor villa in Rijsenhout onder de aandacht!

Deze maand in het UNETO-VNI-vakblad ‘Intech K&S’ een artikel over het onlangs aangelegde horizontale aardcollectorveld in Rijsenhout (Noord-Holland). De aardcollector komt ten goede aan een daarnaast nieuw te bouwen villa. Deze villa zal tevens voorzien worden van onze BioClina capillaire klimaatmatten.

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen:

© Intech K&S, UNETO-VNI

Contact

Navos Klimaattechniek B.V.
Kleveringweg 20, 2616 LZ Delft
T: 015 – 215 37 28
Naar de contactpagina