Navos lid van Duurzame Scholen

Kennisplatform van specialistische ondernemingenStichting Duurzame Scholen streeft naar duurzaamheid door bewust en zuinig om te gaan met onze leefomgeving. Het is hun ambitie om het energieverbruik van scholen voor 2020 met 30% te verminderen en Navos wil met de introductie van BOA (beton oppervlakte activering) en BKA (beton kern activering) daar graag een steentje aan bijdragen. Met de innovatieve ontwikkelingen van onze producten kunnen wij daarin een grote bijdrage leveren.

Duurzame Scholen is een samenwerkingsverband van specialistische bedrijven die garant staan voor de hoogste kwaliteit, waaronder sinds kort ook Navos Klimaattechniek. Duurzame Scholen neemt u graag alle facilitaire zorg voor uw schoolgebouw uit handen. Duurzame Scholen realiseert een gebouw met duurzame voorzieningen en een optimaal binnenklimaat. Efficiënt en energiezuinig. Gericht op de toekomst.

Staat een renovatie of nieuwbouw van uw schoolgebouw op de agenda? Dan is dit het moment om Duurzame Scholen in te schakelen. Voor een gezond gebouw, besparingen en betere prestaties.

Voor meer informatie over Stichting Duurzame Scholen en hun partners kunt u terecht op www.duurzamescholen.nl
 

Contact

Navos Klimaattechniek B.V.
Kleveringweg 20, 2616 LZ Delft
T: 015 – 215 37 28
Naar de contactpagina