Navos @ Energiemarkt Weert

Gemeente Weert organiseert op zaterdag 23 februari 2013 een energiemarkt voor particulieren. Op de markt staan allerlei stands met informatie over het besparen van energie in uw woning.

De markt is ingericht in de hal van het stadhuis van Weert en vindt plaats van 10.00 uur tot 16.00 uur. Op de energiemarkt voor o.a. woningeigenaren staan verschillende aanbieders van energiebesparende producten u deskundig te woord. Één van de exposanten is Navos Klimaattechniek B.V. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de energiemarkt.

Gemeente Weert wil bijdragen aan een duurzame wereld. Het verbeteren van de kwaliteit van ons leefmilieu voor de huidige en de komende generaties, is een van de speerpunten van het duurzaamheidbeleid. Deze ambities kunnen alleen samen gerealiseerd worden. Reden genoeg om een energiemarkt te organiseren. Energiebesparing is goed voor uw portemonnee. De energiekosten van een gemiddeld huishouden bedragen jaarlijks ruim 2.200 Euro. Minder gas en elektriciteit verbruiken betekent dus direct geld besparen. En natuurlijk is het ook goed voor klimaat en milieu. Wilt u ook energie besparen in uw woning? Heeft u vragen over energiebesparing? Dan is een bezoekje aan de energiemarkt van de gemeente Weert zeker de moeite waard!

  • Datum: zaterdag 23 februari 2013
  • Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
  • Locatie: Gemeentehuis van Weert
  • Navos-stand: in de hal
  • Toegang: gratis
Verdere informatie vindt u hier.
Contact

Navos Klimaattechniek B.V.
Kleveringweg 20, 2616 LZ Delft
T: 015 – 215 37 28
Naar de contactpagina