Verwarmings- en koelmatten

Met de BioClina capillaire buismatten heeft Clina een krachtig oppervlakverwarmings- en koelelement ontwikkeld dat uitgebreide toepassingsmogelijkheden bezit, een groot comfort biedt en de beste methode vormt om energie te besparen.

Geringe opbouwhoogte

Dankzij de geringe opbouwhoogte van maximaal 6-8 mm kan het systeem als vloerverwarming ook in oude gebouwen worden toegepast en zorgen voor de hoogste mate van comfort. Als het systeem in een speciale vloeibare dekvloer wordt ingegoten speelt het gewicht en de hoogte van de bedekking van de dekvloer helemaal geen rol meer.

Optimaal comfort

Aangezien de BioClina capillaire buismatten in no-time bijna direct onder tegels, textiele vloerbedekkingen of parket kunnen worden gelegd, kan het systeem nauwkeurig en razend snel worden geregeld. Hierdoor is een optimaal binnenklimaat en dus uw comfort gegarandeerd.

Eenvoudige constructie

De BioClina capillaire buismatten bestaan uit afzonderlijke en slechts 4,3 mm dikke capillaire PP-buisjes. Zij zijn verbonden met de aanvoer- en de retourleidingen, de zogenoemde matstammen. De capillairen lopen daarbij parallel ten opzichte van elkaar op een afstand van 20 resp. 30 mm. Leverbaar zijn lengten van 1,0 m tot 6,0 m bij variabele matbreedten tot 1,0 m. Daarmee kunnen de BioClina capillaire buismatten ook gelegd worden in de meest gecompliceerd vormgegeven ruimten.

–> Naar het overzicht van alle modules

Contact

Navos Klimaattechniek B.V.
Kleveringweg 20, 2616 LZ Delft
T: 015 – 215 37 28
Naar de contactpagina