Verdeler met thermische motoren

De BioClina verdeler bestaat uit een corrosiebestendige kunststof met ingevatte roodkoperen schroefkoppelingen waardoor een lange levensduur en grote betrouwbaarheid zijn gegarandeerd. Door de geïntegreerde luchtkamers is de verdeler zelfisolerend. Aanvullende isolatie is dus niet nodig.

Verdeler

Verdeler voor het project 'De Nieuwe Basis' te Doorn

Met de BioClina verdeler kunnen de afzonderlijke verwarmingscircuits worden aangesloten en gescheiden worden geregeld. Hiervoor zijn regelventielen met thermische motoren in de verdelertoevoerleidingen aanwezig die de stroming snel en veilig regelen en zo het voordeel van de snelle regelbaarheid in slechts enkele minuten benutten.

De instelbare klepstelen in de verdelerretourmodules zorgen voor de hydraulische afstelling van de verwarmingscircuits en daarmee voor de gelijkmatige verzorging van alle aangesloten matten. Voor de aansluiting op het stijgingsleidingsysteem worden corrosiebestendige schroefkoppelingen gebruikt.

De automatische snelontluchter garandeert een efficiënte ontluchting van alle aangesloten verwarmings- en koelmatten. Dit is ook het geval bij toepassing als muurverwarming of als er slechts een enkel mattenveld in de zich daarboven bevindende etage is aangesloten.

Tot de module behoren:
  1. Aanvoer- en retourverzamelaar als modulaire constructie met ventielen in de aanvoer
  2. Instelbare klepstelen voor doorstroominregeling in de retour
  3. Thermometer voor aanvoer- en retour, afsluitkranen, automatische snelontluchter, drukmeter
  4. Wandhouder met schroeven en pluggen
  5. Thermische motoren 24 V of 230 V, in de aanvoerverdeler

–> Naar het overzicht van alle modules

Contact

Navos Klimaattechniek B.V.
Kleveringweg 20, 2616 LZ Delft
T: 015 – 215 37 28
Naar de contactpagina