Ruimtetemperatuurregelaar voor verwarmen

De ruimtetemperatuurregelaar meet via een sensor de temperatuur in de ruimte en vergelijkt deze met de ingestelde streeftemperatuur. Indien er sprake is van een temperatuurafwijking, dan opent of sluit de thermische motor de desbetreffende regelklep in de aanvoer van de verwarmingscircuitverdeler. Op die manier kan de temperatuur van elke kamer individueel volgens de wensen van de gebruiker worden ingesteld en geregeld.

Ruimtetemperatuurregelaar voor verwarmen opbouwvariant

Ruimtetemperatuurregelaar voor verwarmen inbouwvariant

Via een extra benodigde tijdschakelklok kunt u bovendien voor ’s nachts een temperatuurdaling van 4 graden Celsius instellen. Zelfs als de BioClina capillaire buismatten op de dekvloer zijn geïntegreerd kunt u erop vertrouwen dat dit regelsysteem adequaat reageert op veranderende temperaturen in de ruimte, in tegenstelling tot een traditioneel vloerverwarmingssysteem met een reactietijd van 4 uur. Deze 4°C nachtverlaging betekent alleen al een energiebesparing van ca. 20%.

De ruimtetemperatuurregelaars kunnen afhankelijk van de planning worden bedreven met 24 V of met 230 V. In de levering zijn daarom duidelijke plannings- en aanleginstructies inbegrepen.

Tot de module behoren:
  1. Ruimtetemperatuurregelaar voor verwarmen op 24 V of 230 V opbouw/inbouw – (de aansluitkabel is niet inbegrepen)

–> Naar het overzicht van alle modules

Contact

Navos Klimaattechniek B.V.
Kleveringweg 20, 2616 LZ Delft
T: 015 – 215 37 28
Naar de contactpagina